Home

Επιταγές

E-mail Εκτύπωση PDF

 

Εφαρμογή παρακολούθησης επιταγών:

Δυνατότητα παρακολούθησης επιταγών εισπρακτέων και πληρωτέων, ξεχωρίζοντας ειδικά τις πληρωτέες επιταγές που εκδόθηκαν εις διαταγήν "ΕΜΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ".

Διατήρηση ξεχωριστών καταλόγων τρπεζών, πελατών και προμηθευτών γιά διευκόλυνση του χρήστη και λιγότερη πληκτρολόγηση δεδομένων.

Δυνατότητα ορισμού ξεχωριστού ορίου "λήξεως" γιά ειπρακτέες και πληρωτέες επιταγές: Μπορείτε να καθορίζετε ειδοποίηση εισπρακτέων επιταγών σε χρονικό διάστημα (πριν την λήξη τους) διαφορετικό από αυτό των πληρωτέων.

Αυτόματο μαρκάρισμα των ληξιπρόθεσμων επιταγών.

Εφόσον ενεργοποιηθεί η λειτουργία της παρακολούθησης των ληξιπρόθεσμων επιταγών, δυνατότητα ειδοποίησης με ξεχωριστό πλαίσιο διαλόγου γιά τις ληξιπρόθεσμες επιταγές, με διαχωρισμό εισπρακτέων/πληρωτέων, με εμφάνιση ένδειξης tooltip στο εικονίδιο της εφαρμογής και με χρήση ήχου. Η τρέχουσα κατάσταση λειτουργίας του προγράμματος φαίνεται από την μορφή του εικονιδίου του.

Η παρακολούθηση των ληξιπρόθεσμων επιταγών μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο γιά εισπρακτέες, πληρωτέες ή και γιά όλες μαζί.

Η εφαρμογή μπορεί να εκκινείται αυτόματα με την εκκίνηση των windows, να εκκινείται ελαχιστοποιημένη (σαν υπηρεσία του συστήματος) και με ενεργοποιημένη την λειτουργία παρακολούθησης.

Δυνατότητα παρακολούθησης της κατάστασης πελατών: Εφόσον η λειτουργία αυτή είναι ενεργή, η εφαρμογή ενημερώνει τον χρήστη, σε περίπτωση εγγραφής νέας εισπρακτέας επιταγής ή διόρθωσης στοιχείων υφιστάμενης, εάν ο πελάτης (πληρωτής) έχει και άλλες επιταγές σε εκκρεμότητα. Η ενημέρωση αυτή περιλαμβάνει όλες τις ήδη ληξιπρόθεσμες εισπρακτέες επιταγές του συγκεκριμένου πελάτη και όλες τος επόμενες με βάση όριο ημερών που θέτει ο χρήστης από το πρόγραμμα.

Δυνατότητα εμφάνισης λίστας επιταγών με μεγάλο αριθμό κριτηρίων και σε όσα παράθυρα θέλει ο χρήστης: Μπορείτε να έχετε ανοιχτά όσα παράθυρο θέλετε και σε κάθε ένα από αυτά να εμφανίζονται επιταγές με εντελώς διαφορετικά κριτήρια εμφάνισης και ταξινόμησης. Το ίδιο ισχύει και γιά το καθένα παράθυρο εμφάνισης επιταγών ξεχωριστά: Εμφάνιση μόνο εκείνων των στοιχείων που επιθυμεί ο χρήστης.

Δυνατότητα εκτύπωσης περιεχομένων των παραθύρων επιταγών.

Δυνατότητα εξαγωγής δεδομένων επιταγών σε δύο διαφορετικά είδη αρχείων Excel καθώς και δυνατότητα εκτέλεσης του Excel με τα εξαγόμενα στοιχεία μέσα από το πρόγραμμα.

Δυνατότητα αντιγράφων ασφαλείας και προαιρετικά αυτόματο backup με την έξοδο από το πρόγραμμα.

Ειδική μορφή αντιγράφων ασφαλείας αποτελεί η δυνατότητα εξαγωγής ορισμένων επιταγών (εισπρακτέων/πληρωτέων) σε ξεχωριστό αρχείο και η εισαγωγή τους σε άλλη βάση δεδομένων σε άλλο υπολογιστή. Πριν την εισαγωγή υπάρχει δυνατότητα επισκόπισης των δεδομένων που θα εισαχτούν.

Δυνατότητα συντήρησης της βάσης δεδομένων απ' όπου ο χρήστης μπορεί να διαγράψει αχρησιμοποίητες τράπεζες, πελάτες, προμηθευτές καθώς και καταχωρημένες επιταγές με βάση τα κριτήρια που θα δώσει. Πριν την εκκαθάριση υπάρχει η δυνατότητα να γίνει εκτύπωση των επιταγών που θα διαγραφούν ή/και αποθήκευσή τους σε αρχείο εξαγωγής δεδομένων.

Δυνατότητα εκκίνησης του προγράμματος κατευθείαν από αρχείο backup ή εξαγωγής δεδομένων.


Η έκδοση DEMO έχει του εξής περιορισμούς:
Καταχώρηση μέχρι μίας τράπεζας.
Καταχώρηση μέχρι 2 πελατών.
Καταχώρηση μέχρι 2 προμηθευτών.
Καταχώρηση μέχρι 2 επιταγών.
Το σύστημα αντιγράφων ασφαλείας και εξαγωγής δεδομένων δεν υποστηρίζεται.
Οι εκτυπώσεις επιτρέπονται απεριόριστα.
Υπάρχει δυνατότητα στην εγκατάσταση του προγράμματος να εγκατασταθεί μιά δοκιμαστική βάση δεδομένων με καταχωρημένες επιταγές γιά την εξοικείωση του χρήστη με το πρόγραμμα.

Δοκιμάστε δωρεάν την εφαρμογή


Κατεβάστε πρώτα τον server

Κατεβάστε την έκδοση για Windows 32bit

Kατεβάστε την έκδοση για Windows 64bit